Pressemeddelelse fra Kaduuz Racing: Fionia Fantastico!

Sommeren går på hæld, løvet hænger, og når det blæser, kan man mærke løftet om en koldere tid på vej. Så er det godt at man kan varme sig på farverne. Efteråret bringer gyldne farver, og intet varmer mere, end farven gul!

De fire første afdelinger af DM er allerede kørt, og derfor mangler vi to – den afgørende fase er over os, og de gæve gule gutter fra Kaduuz Racing, er klar til at give det sidste og bedste de har. Første udfordring ligger allerede på søndag, når feltet gæster Svendborg.

Rasmus Johansen har hjemmebane i Svendborg, og han er opsat på at vise hjemmebanepublikummet hvad han er gjort af. Desværre har en skade sat en stopper for en god placering til Rasmus samlet, men så må man jo tage et enkelt heat ad gangen. Og det er også præcis hvad vores hurtige fynbo har tænkt sig!

Thomas Rasmussen har kørt en blændende sæson i MX2-klassen. Han har leveret sit livs bedste da karavanen var i Holstebro, og han ligger fortsat og kæmper med omkring den samlede top 5. Han har desuden prøvet sig af i udlandet, på nogle af de største scener, og taget værdifuld erfaring med sig hjem. Han kommer opsat til Svendborg!

Jonas Alex Olsen startede sæsonen blændende i Næstved, og hvis heldet er med ham, så ved vi at han kan gøre det godt på hårdbane. Vi kommer i hvert fald til at heppe ham frem i det fynske.

Kaduuz Racing triller mod Svendborg, med samme ambition som altid. Nemlig at levere det bedste ræs der kan leveres, sammen med resten af de danske crosskarle og -koner. Du bør ikke snyde dig selv, for den spændende afslutning på sæsonen! To afdelinger tilbage!