Sam Korneliussen klar til Herning Supercross

 

 

Endnu et velkendt dansk navn er klar til Herning Supercross, og det er Sam Korneliussen, der er bekræftet som en del af startlisten til det 26. Herning SuperCross & Freestyleshow d. 31. januar / 1. februar.

Siden Sam for første gang satte sig på en Yamaha PW 50 som 7 årig, har motocross været en fast del af den venlige jydes liv, og Sam har i høj grad etableret sig som en af de bedste i Danmark. Sam har kørt utallige supercross-løb i Europa, og han er ligeledes et velkendt navn til Herning Supercross, hvor han før har deltaget med stor succes.

– Jeg ser frem til at skulle køre supercross i Herning igen i år. Det er altid et godt ræs og et godt show. Det plejer at være en fed weekend, og det er altid specielt at køre supercross på dansk grund foran et dansk publikum, når man er vant til at køre i Tyskland og Holland, siger Sam Korneliussen.

Den 31. januar / 1. februar bliver det femte gang, at Sam er til start ved Herning Supercross, men inden da har han planlagt at køre supercross i Goes i Holland til januar. Dermed kommer den populære dansker kampklar til start foran det danske publikum.