Seneste nyt fra sportskommissionen Road Racing

Nyhedsbrev April 2023

Vi nærmer os 2023 DM sæsonen hvor der er fuld løbskalender med DM RR løb på alle de tre Danske motorbaner. Se DMU løbskalenderen.

Aarhus Motor Klub har gjort et stort arbejde i samarbejde med Ring Djursland således at løbet den 19 – 21 maj, både er en afdeling af Danmarksmesterskab, Nordisk mesterskab og af Europamesterskab. Det bliver stort.

DMU Repræsentantskabsmødet i Horsens er vel overstået og sportskommisionen er udvidet til 4 personer samt en suppleant. Se info under Road Racing ”Kontakter”.

https://dmusport.dk/road-racing/kontaktpersoner-road-racing/#toggle-id-1

Road Race Classic har efter NMC mødet fået nye muligheder for deltagelse af to-takt motorcykler i de ”gamle” klasser. Se det opdaterede 2023 reglement. Desuden er reglementet for GP 250  og GP 125 opdateret med mulighed for deltagelse af flere totakts racere op til 2009.

Af øvrige væsentlige ændringer i classic reglementet kan nævnes at der skal monteres net foran alle oliekølere. Dette for at forhindre at stenslag mv. forårsager oliespild på banerne.

For at styrke det Nordiske samarbejde forsøges det at arrangere fælles transport af motorcyklerne til den Finske afdeling af Nordisk Mesterskab. Dette løb afholdes weekenden efter Classic TT på Ring Djursland. Nærmere info følger mht. priser, opsamling mv. Kørerne kan så enten samle sig i færre biler eller flyve til lufthavn tæt på Botnia Ring Finland.

Bemærk at sportskommisionen kraftigt opfordrer til at kørerne bærer air-vest under kørsel på bane. Air vest har vist sig effektiv til at afbøde fatale uheld. Det er dog ikke et krav pt.

Træning for Mini Moto

Thy Masters Open 2023! 29 – 30 April.

Første løb i Mini Moto er 6 – 7 Maj på Asserballe Gokart Center.

Specielt for Mini Moto kig venligst ind i det nye reglement 2023 omkring nye Alders grænser.

Drag Racing  Der er uddannet 4 nye officials

o 2 stævneledere

o 2 GA