Til Speedway
Til forside

SGP 2024 skydes i gang lørdag

Første afdeling af det individuelle VM i speedway køres lørdag, hvor danske Leon Madsen og Mikkel Michelsen skal forsøge at få en god start på VM-sæsonen.

Det er altid med stor spænding, at speedwayfans landet over ser frem til første afdeling af den individuelle VM-serie i speedway.

Sæsonstarten er nemlig første styrkeprøve mellem de bedste speedwaykørere i verden, med store navne som Bartosz Zmarzlik, Jack Holder, Robert Lambert og selvfølgelig danske Leon Madsen og Mikkel Michelsen.

Leon Madsen har længe været den bedste danske bejler til VM-guldet, selvom sæsonen i 2023 bød på mange skuffelser for ham.

Selv har Leon givet udtryk for, at man i hans team prøvede mange forskellige ting af i 2023, og først rigtigt ramte et godt setup med gode resultater hen mod slutningen af sæsonen.

De erfaringer har man taget med sig med en tro på, at Leon får en meget mere stabil sæson med det klare mål om at vippe Bartosz Zmarzlik ar pinden som den regerende verdensmester.

Mikkel Michelsen havde heller ikke den bedste VM-sæson i 2023, på trods af at han vandt guld ved det individuelle EM for tredje gang og foran landsmanden Leon Madsen, der tog sølvet.

Mikkel Michelsen har også allerede været i aktion som holdkaptajn denne sæson ved speedway hold-EM, hvor Danmark hentede en sølvmedalje. Så det bliver spændende at se, om han kan omsætte erfaringerne fra de forskellige EM-løb til at forbedre sin VM-sæson i år.

Første afdeling af det individuelle VM i speedway (SGP) køres lørdag d. 27/4 kl. 19.00 i den kroatiske by Donji Kraljevec.

Du kan se alle afdelinger af SGP på Discovery+ eller på TV på 6’eren/Canal 9

Stream også EM-serien hos Speedwayligaen Play

På Speedwayligaens streamingkanal kan du igen i år følge med i alle individuelle EM-afdelinger i speedway.

Hvis du køber adgang til alle fire løb som pakkeløsning, koster det samlet kun 239 kr. De enkelte løb koster 79 kr.

For at kunne betale og se EM-løbene skal du lave en gratis bruger på speedwayligaens streamingside.

EM-løbene indgår ikke dit udvalg af løb som fast abonnent på Speedwayligaenplay, og skal tilkøbes på samme vilkår som ovenfor.

EM-afdelingerne 2024:

8 juni – Debrecen

5 august – Grudziadz

9 september – Güstrow

22 september – Chorzow