Simon forbedrede sin placering ved SuperBiker Mettet sammenlignet med sidste år

På trods af et styrt under træningen, hård konkurrence og mange modstandere, blev det til flotte resultater for Simon. Læs mere her.

Superbiker Mettet er som tidligere omtalt toppen af SuperMoto og ikke mindst Prestige klassen er eftertragtet. Derfor er det stedet, hvor man kun ser ”toppen af poppen”, da man ikke selv kan tilmelde sig denne klasse, men kun får invitationen, hvis man har gjort sig fortjent til det.

Også derfor er det årets mest krævende og mest udfordrende løb, hvor alle går til ”stålet” og udfordrer hinanden og ikke mindst sig selv til at præstere på absolut topniveau.

Denne stræben efter de sidste 1/100 dele af sekunder endte sidste år med en brækket finger og DNF, så Simons forventninger til 2018 var naturligvis at forbedre resultatet og helst undgå skader.

Det kneb lidt med at finde farten under træning, og i forsøget på at sætte en hurtig tid i kvalen, endte det med en tur i asfalten med et brag, som gjorde rigtig ondt, både på materiel og mand – dog var alle bevægelige dele på Simon intakt og stadig brugbare, resten var klar til reparation.

Der blev noteret 10. bedste tid, så derfor måtte der skrues noget sammen igen som kunne bruges til søndagens race, både hvad angik maskine og ikke mindst Simon.

Raceday: 44 mand til start i finalen er hårde odds, selv hvis man er helt fit for fight- og med skaderne fra træningen lørdag i mente er 8nd. pladsen i det selskab godkendt, om end ikke det resultat der var ønsket.

Det er hvert fald en meget stor fremgang fra DNF i 2017, men Simon håber, at han får mulighed for revanche når SuperBiker Mettet skydes i gang i 2019. Her vil han i så fald have en mere beskeden forventning om sin avancement. Han er indstillet på, næste år at nøjes med at forbedre sig med 7 pladser i forhold til 2018.