Simon Jespersen imponerer ved VM

Foto: Bike DK/Jakob Evers

I weekenden deltog Simon Jespersen i VM for Supersport med chance for at vise sine evner på den internationale top-scene. Det blev en weekend, hvor danskeren kom på alles læber.

Allerede i første træningsløb viste Simon sine overlegne kørerevner ved at ende som nummer fire. Det skulle han så prøve at gentage i de to løb på Navarra-banen i Spanien.

Lørdag kørtes første løb, hvor Simon holdte tredjepladsen nogle omgange i kampen mod de allerbedste. Trods en god indsats måtte Simon dog se de langt mere erfarne kørere overhale, så han endte på en meget respektabel niendeplads.

Søndag kørtes andet løb, som næsten blev en gentagelse for Simon, der holdte tredjepladsen i flere omgange. Han gav de andre kørere kamp til stregen, men måtte slippe flere forbi. Løbet blev desværre rødflaget efter et voldsomt styrt efter mere end 2/3 distance var kørt. Ærgerligt, for Simon var begyndt at hale ind på på de to kørere foran ham. Simon kørte slutteligt i mål som nummer otte kun knap 3/10 sek. fra 6. pladsen.

Læs mere om Simon Jespersen i kommende Motorblad.

Læs også mere om Simons indsats i nyhederne om de enkelte løb her: