Steven Tirsgaard henter godt resultat i Tyskland – pressemeddelelse

Steven Tirsgaard deltog i 2. sidste afdeling af Int. Bike Promotion Championship Superbike på Schleizer Dreieck banen i Tyskland med et rigtig godt resultat.

Arrangementer blev afviklet under meget vanskelige forhold i hele weekenden med regn og meget våde og omskiftelige baneforhold på den kuperede bane, der er anlagt i forbindelse med delvis kørsel på offentlige veje, som er helt afspærret til arrangementet.

Vi har ikke deltaget på banen siden 2006, men Steven fik kørt mange omgange på sin BMW S 1000 RR med de våde og delvis tørre baneforhold. Det nye elektronik på BMW-en viste virkelig sit værd under de vanskelige forhold.

Steven Tirsgaard satte 3. bedste tid under kvalifikationen i det store felt. Det 1. løb lørdag blev kørt på næsten tørrebaner, hvor Nils Meiners og Steven hurtigt fik en godt hul ned til feltet. De skiftedes til at føre på de 3 første omgange, hvorefter Steven trak fra med et forspring på over 5 sekunder på målstregen. Undervejs forbedrede han omgangstiderne med en bedste tid på 1:30.570, der var 1 sekund hurtigere end nr. 2 Nils Meiners.

Søndagens løb blev afviklet på en meget våd bane og småregn hele løbet. Det er ikke Stevens livret at køre på våde baner, men det gik rigtig godt med hurtigere og hurtigere omgangstider med en slutplacering som nr. 3 og hans største konkurrent Nels Miners på 1. pladsen.

Vi har ikke været på banen 2006 til et IDM løb. Banen er i den mellemliggende tid opdateret meget på det sikkerhedsmæssige område, hvilket vi sætter stor pris på.

Samlede stilling inden sidste afdeling på Most banen i Tjekkiet:

  1. Steven Tirsgaard 214,5 point
  2. Nils Meiners 181,5 point
  3. Erik Thomsen 142,0 point

 I sidste afdeling gives der dobbelte point.