Speedway i børnehøjde ved Mini Dragons Cup

Fotos: Per Lind – Fun 4 All Photo

Speedway er også for børn, det ved vi kun alt for godt.

Hvert år kan vores klubber byde en masse nye velkommen i sporten, og her kan nybegynderne få en rigtig god oplevelse i Holstebro Speedway Klub, som afholder Mini Dragons Cup.

Konceptet er ganske enkelt: Er du nybegynder eller har et lavt snit på ranglisten som mini-kører i speedway, så kan du tilmelde dig det årlige Mini Dragons Cup, som netop er blevet afholdt her i weekenden.

Løbet afholdes på nybegyndernes præmisser, altså både kørere og forældre, som kan opleve en løbsdag i børnehøjde. Alle opfordres til at komme med deres spørgsmål til hjælperne i ryttergården, ligesom der er lavet skemaer med hjelmfarver til kørerne for hvert deres heat.

Der er selvfølgelig pokaler til de tre øverste placeringer, men alle deltagerne går fra løbet med unikke diplomer, medaljer og slikposer og ikke mindst en rigtig god oplevelse, hvor man har hygget sig sammen med familien hele dagen.

Mini Dragons Cup har kørt i nogle år nu og får altid stor ros fra deltagerne. Alle er glade for, at der ikke er de store niveauforskelle, så man som nybegynder ikke skal op imod en masse erfarne kørere.

Derfor er man i Holstebro Speedway Klub også sikker på, at Mini Dragons Cup kommer i løbskalenderen igen i 2024.

Du kan se en billedserie fra dagen her på DMU Speedways facebook-side.

Fotos: Per Lind – Fun 4 All Photo