Uheldig Mikkel Haarup ved VM i Frankrig

Mikkel Haarup viste ved søndagens VM-afdeling i motocross både farten og evnerne til at være med i front. Desværre havde danskeren bare ikke heldet med sig.

Vi kender Mikkel Haarup som en rigtig arbejdshest på banen, og det var heller ingen undtagelse ved den franske afdeling af motocross-VM i MX2-klassen.

En dårlig start i første heat sendte danskeren ned i bunden af feltet, hvor han lå på en 22. plads efter første omgang. Herfra blev det en lang demonstration af evner og fart på topniveau fra Mikkel Haarup, der brugte hver omgang på at kæmpe sig længere og længere op i feltet.

Havde der været en pris for mest hårdtarbejdende kører ved MXGP, var den utvivlsomt gået til Mikkel Haarup, der endte på en solid niendeplads.

Uheldet ramte desværre i andet heat, hvor en dårlig start igen placerede danskeren i den bagerste del af feltet. Samtidig var der opstået tumult med en væltet kører, hvor Mikkel ramte den pågældende maskine og styrtede. Selvom han kom hurtig op igen, faldt kølerdækslet af Mikkels maskine under episoden, så han måtte udgå.

Det blev dermed til en samlet 14. plads på dagen for Mikkel Haarup, som i øjeblikket ligger på en 12. plads i den samlede VM-stilling i MX2-klassen.

Næste afdeling af VM i motocross køres d. 4. juni i Letland.