Tilmeldingen er åben til MX-løbene i april

Det er nu muligt at tilmelde sig de fleste af MX-løbene i april. Se den opdaterede løbskalender her, og husk de særlige regler for 2021-sæsonen.

Der er blevet åbnet for tilmelding til de første afdelinger af DM A, Dame, Quad500A, B, Junior125, Mini, Pige, Pitbike og Sidevogn samt DMU Yamaha Kids Cup. Tilmelding skal ske via løbskalenderen her.

Der er endnu ikke åbent for tilmelding til DM Old Boys, da der arbejdes med at finde en arrangør til DM Old Boys ØST. Vi melder det ud her på siden, når der åbnes for tilmelding til DM Old Boys.

Vær opmærksom på tilmeldingsfristerne, som i 2021 er henholdsvis 10 og 6 dage før løbsdagen. Der er også andre særlige regler for løbssæsonen 2021, som du kan orientere dig om i det opdaterede følgeskriv til løbskalenderen her.

Resten af sæsonens løb vil løbende blive oprettet i den online løbskalender, men du kan få et samlet overblik i oversigten her: Løbskalender 2021 opdateret 24. marts.

Bemærk, at nogle løb har betegnelsen “vakant” – det betyder, at vi stadig mangler en arrangør til disse løb. Vær forberedt på, at disse datoer kan blive flyttet, afhængigt af om/hvordan det lykkes at finde arrangører til disse løb og klasser i løbet af de kommende dage.