U21 VM-holdet klar til Vojens

Foto: Frank Cilius / Vojens Speedway Center

Kørerne til fredagens finale i U21 hold-VM i speedway er udtaget og de meldes klar til at kæmpe om titlen på hjemmebane i Vojens.

Det bliver en fire dage lang speedway-fest, der skydes i gang hos Vojens Speedway Center allerede onsdag med den første semifinale i hold-VM (Speedway of Nations – SON).

Den store VM-finale med de kvalificeret nationer afholdes lørdag, men allerede om fredagen kan speedwayfans opleve fremtidens internationale speedwaystjerner, der dyster om U21 VM-hold titlen, også kaldet SON 2.

Landstræner, Hans Nielsen, tror på stor opbakning fra de danske fans, når Benjamin Basso, Kevin Juhl Pedersen og Jonas Knudsen deltager for Danmark og forhåbentligt henter U21 VM-titlen på dansk grund:

– Jeg regner med, at mange vil lægge vejen forbi Vojens for at heppe på vores U21-kørere. Opbakningen betyder rigtig meget for dem, så jo mere rødt og hvidt, der er på tribunerne, des større bliver kampgejsten. Og så fortjener de opbakningen, for de kommer alle med flotte resultater i rygsækken og den erfaring, der skal til for at hente VM-guldet i Vojens.

Info:

SON 2 køres fredag d. 29/7 hos Vojens Speedway Center kl. 19.00 og kan ses live på Discovery+.

Danmark er kvalificeret i SON 2 finalen som værtsnation.

Billetter kan købes her