DMU Live Social Media

Nyt fra DMU

Nedenfor kan du læse de seneste DMU-nyheder. Hvis du ønsker at læse nyheder fra den enkelte sportsgren, så tryk på menuen ”Sport” i topmenuen og vælg den ønskede sportsgren.

Læs DMU's seneste udsendte nyhedsbrev

08.07.2016

I DMU's nyhedsbrev udsendt den 8. juli kan du bl.a. læse om de to danske OL-ryttere, om MX of European Nations samt om et nyt Klubtrænerforløb med start i 2017. Du kan læse nyhedsbrevet.

[mere]

Få styr på dine licens- og forsikringsregler i udlandet

08.07.2016

Har du styr på dine licens- og forsikringsregler når du træner eller kører løb i udlandet? Hvis ikke, så læs med her, hvor du kan information om regler og retningslinjer ved træning og løb i udlandet.

[mere]

DMU søger en projektmedarbejder med fokus på sport og udvikling

01.07.2016

Danmarks Motor Union (DMU) søger en projektmedarbejder, som skal være med til at styrke DMU’s eksisterende sportsgrene og agere projektleder i udviklingsprojekter, som kan sætte DMU på idrættens verdenskort.

[mere]

Juni måneds suverænt bedste billeder

30.06.2016

Hver måned vælger vi de bedste billeder, der er taget af vores fantastiske fotografer. Her kan du se juni måneds billeder, som blandt andet er fra Grand Prix'et i Horsens, speedway DM-finalen i Holsted og 24MX DM-A-serien.

[mere]

Har du læst DMU's senest udsendte nyhedsbrev?

29.06.2016

Store DMU-resultater, ny Klublederuddannelse, program til Klublederseminar og nyt motorblad på gaden. Det er det spændende indhold i DMU's nyhedsbrev, der blev udsendt den 27. juni. Læs det her.

[mere]

Samarbejdspartnere

Banner

Banner

Tilbage til top