DMU Live Social Media

Nyt fra DMU

Nedenfor kan du læse de seneste DMU-nyheder. Hvis du ønsker at læse nyheder fra den enkelte sportsgren, så tryk på menuen ”Sport” i topmenuen og vælg den ønskede sportsgren.

Læs motorbladet nr. 3 - 2016

23.06.2016

Så er motorbladet nr. 3 - juni på gaden. Et spændende nummer, som bl.a. går tæt på Sara Andersen, der vandt EM motocross for kvinder. En sej pige, som du kan læse et interview med. Vi følger også fire danskere til Scottish Six Days Trials samt går tæt på en lang række andre DMU-kørere.

[mere]

DMU's kontor holder lukket fredag d. 24. juni

20.06.2016

Grundet personaledag holder DMU's kontor lukket fredag den 24. juni. Er der starttilladelser e. lign. op til weekenden, bedes man kontakte DMU inden fredag for at få løst opgaven.

[mere]

Information omkring omstrukturering på sekretariatet

17.06.2016

For at imødekomme stigende forventninger omkring rådgivning og service til DMU’s klubber, er det besluttet at ændre strukturen og ressourcerne på sekretariatet. Omstruktureringen betyder at sportssekretær Kasper Darfelt stopper med forventet sidste arbejdsdag den 30/09-2016.

[mere]

Hans Nielsen ny speedwaylandstræner

03.06.2016

På et pressemøde den 3. juni præsenterede Danmarks Motor Union deres nye speedwaylandstræner. Det bliver den tidligere firedobbelte, individuelle verdensmester, Hans Nielsen, der bliver ny mand i landstrænersædet. Første store opgave for Hans Nielsen er VM for hold i juli.

[mere]

Så skal DM-finalen i speedway afgøres

02.06.2016

Fredag den 3. juni kommer landets bedste speedwaykørere til Holsted for at afgøre, hvem der kan kalde sig dansk mester 2016. Niels-Kristian Iversen har vundet fire år i træk. Kan Nicki Pedersen, Peter Kildemand, Hans Andersen eller nogle af de unge talenter vælte ham af tronen?

[mere]

Samarbejdspartnere

Banner

Banner

Tilbage til top