DMU Live Social Media

Nyt fra DMU

Nedenfor kan du læse de seneste DMU-nyheder. Hvis du ønsker at læse nyheder fra den enkelte sportsgren, så tryk på menuen ”Sport” i topmenuen og vælg den ønskede sportsgren.

Juli måneds bedste billeder

29.07.2016

I DMU arbejder der nogle fantastiske fotografer, som tager både sjove, vilde og helt ekstraordinære billeder. Du kan se juli måneds bedste billeder her.

[mere]

Ni dage til OL - vi er klar

27.07.2016

Om ni dage begynder verdens største sportsbegivenhed, og DMU er klar til at følge Simone Christensen og Niklas Laustsen, der begge er ved at være klar til den store event.

[mere]

Læs DMU's seneste udsendte nyhedsbrev

08.07.2016

I DMU's nyhedsbrev udsendt den 8. juli kan du bl.a. læse om de to danske OL-ryttere, om MX of European Nations samt om et nyt Klubtrænerforløb med start i 2017. Du kan læse nyhedsbrevet.

[mere]

Få styr på dine licens- og forsikringsregler i udlandet

08.07.2016

Har du styr på dine licens- og forsikringsregler når du træner eller kører løb i udlandet? Hvis ikke, så læs med her, hvor du kan information om regler og retningslinjer ved træning og løb i udlandet.

[mere]

DMU søger en projektmedarbejder med fokus på sport og udvikling

01.07.2016

Danmarks Motor Union (DMU) søger en projektmedarbejder, som skal være med til at styrke DMU’s eksisterende sportsgrene og agere projektleder i udviklingsprojekter, som kan sætte DMU på idrættens verdenskort.

[mere]

Samarbejdspartnere

Banner

Banner

Tilbage til top