Alle MX-løb er lagt op i DMU’s online løbskalender

Det samme gælder de ATK-træninger, der finder sted i forbindelse med DMU Mini/Maxi C Cup og DMU Yamaha Kids Cup, samt træningslejre rundt omkring i landet.

Indtil videre er der kun åbent for tilmelding til de første løb og træningslejre i marts, men henover de kommende uger vil der løbende blive åbnet for tilmelding til resten af forårets løb.

Bemærk, at der er sket enkelte ændringer i kalenderen, siden vi lagde seneste pdf-oversigt op på hjemmesiden d. 20/1, så dobbelttjek gerne, at du har fået noteret de relevante datoer ved at tage et kig i onlinekalenderen her: DMU’s løbskalender

Særlig info til Quad:

Der er pt. planlagt 4 afdelinger af DM for 500 A/B, 450 B/C og Minigear B/C.

Derudover har Minigear mulighed for at deltage i ATK-træning og C Cup i Møldrup d. 1. april samt i ATK-træningen på Amager d. 26. august.

Quad Begynder, Quad Micro 100cc og Quad Mini 100cc Vario deltager i DM Micro og DMU Yamaha Kids Cup sammen med soloklasserne i micro, dvs. 9 løb i løbet af sæsonen. Alle datoerne kan findes  i løbskalenderen.

Arrangør ønskes:

Der mangler en arrangør til et enkelt løb, nemlig DM Quad og Sidevogn d. 24. juni. Det er ikke givet, at der holdes fast i datoen, hvis det lykkes at finde en arrangør til løbet på et andet tidspunkt.