Dansk U21-triumf i Vetlanda

Det var en super lørdag for de danske U21 drenge, hvor alt stod på spil i kampen om at komme i U21 VM-finalen for hold i Manchester om 14 dage.

Danskerne ankom til Sverige om fredagen, hvor der skulle lades mentalt op til at køre semifinalen. Her blev der både tid til at slappe af med lidt fodbold og en svømmetur i en af Sveriges fantastiske søer. Om aften stod den så på forberedelser til løbet om lørdagen, hvor der blev snakket om strategi og banen i Vetlanda.

Dagen efter skulle slaget slås, hvor både stemningen og forventningerne var høje efter en god træning uden problemer med udstyret. Holdet havde gjort sit for at forberede sig bedst muligt både fredag og lørdag, og det kunne mærkes, da løbet blev skudt i gang.

Starten kunne ikke have forløbet bedre med en sejr i de tre første heats til danskerne, der udviste fuld kontrol fra til start til slut. Danmark vinder løbet med samlede 50 point, 10 point foran Australien som nr. 2 og 15 point foran Sverige som nr. 3.
De tre hold brugte alle joker og taktisk reserve i løbet, og her var der bestemt godkendte resultater fra hele danskertruppen:

1. Patrick Hansen (3, 3, 3, 3)
2. Frederik Jakobsen (3, 3, 2, 2, 2)
3. Jonas Jeppesen (3, 2, 3, 3,)
4. Tim Sörensen (1, 2, 2, 1)
5. Mads Hansen (3, 3, 3) (Reserve)

Nu venter finalen om 14 dage i Manchester, hvor der arbejdes videre med de gode takter og håbet på at skaffe guldet til Danmark.

Stillinger:

1. Danmark: 50p
2. Australien: 40p
3. Sverige: 35p
4. Finland: 2p