Det kører for kvinderne i dansk MX

De danske motocross-kvinder har masser af medvind for tiden. Senest ved kvindernes EM, der blev afsluttet i midt juni. Her var de danske kvinder i topform i kampen mod mange af de dygtigste kørere fra resten af Europa.

Line Dam kunne indtage en flot fjerdeplads i den samlede stilling i EMX Women efter en solid indsats med podiepladser gennem hele turneringen. Samtidig kunne Malou Jacobsen stige op på podiet efter sidste afdeling af 125 cc pigeklassen og modtage en fornem sølvmedalje.

Sara Andersen, der også er blandt Danmarks bedste kvindelige motocrosskørere i øjeblikket, var mere tilbageholden under EM for at fokusere på VM i stedet. Men det afholdte hende ikke fra at have et par gæsteoptrædener til enkelte EMX Women-afdelinger – bl.a. i Slagelse, hvor hun på dansk hjemmebane dominerede samtlige heats i den bedste klasse.

Vi var så heldige at få en snak med de tre seje MX kvinder, da de deltog i DM i Kejserdalen d. 8. juni. Det er blevet til nogle super gode optagelser, som du får en lille smagsprøve på her:

Facebook & Youtube