Enduro opruster med landstræner

DMU har ansat Alex Mikkelsen som landstræner for landsholdet i enduro. Alex kommer med en baggrund som MX-elitekører, en kandidat i idræt og sundhed, mens han også er i gang med at afslutte sin kandidat i psykologi.

Alex har dermed stor professionel erfaring fra motorsporten sammen med sin erfaring som træner af atleter fra en lang række idræts-træningsskoler. Dette arbejde varetager han fortsat ved siden af rollen som enduro-landstræner.  Landstræneren har et brændende ønske om at gøre en forskel for motorsporten og har allerede haft en snak med de fire landsholdskørere om fælles målsætninger.

I sidste weekend af november deltager den nye landstræner og enduro-landsholdet i en fælles træningslejr med MX-landsholdet og deres landstræner Emil Larsen. Her vil endurokørerne blive testet og Alex vil lægge en plan for holdet og de enkelte kørere for næste sæson. Selv fortæller Alex Mikkelsen:

– Jeg glæder mig til at komme i gang, for holdet har den rette indstilling og de rette ambitioner. Det bliver vigtigt for mig at have fokus på både holdet og den enkelte kører, så vi kan udvikle dem bedst muligt. Der bliver lagt vægt på deres køretræning, form, kost og psyke som atleter, så de kan præstere godt nationalt og internationalt. På den måde har jeg en klar målsætning om, at de skal forbedre sig, samtidig med at arbejdet skal afføde større interesse for sporten, så vi kan få endnu flere unge talenter til at stræbe efter at komme på landsholdet.