Hvorfor er Facebook vigtig?

Det kan lyde trivielt – eller omfangsrigt – men vedvarende kommunikation på Facebook eller andre sociale medier er vigtig for jeres klub.

Facebook kan nemlig være det vindue, som potentielle nye medlemmer ser jer igennem. En hjemmeside skal man søge frem, men indhold fra jeres klub kan dukke op i enhvers Facebook-feed. Så det er altså en god måde at få mere synlighed.

Hvor ofte skal man så poste på Facebook?

Det er et relevant spørgsmål. Svaret er ofte – ja faktisk mindst hver dag, hvor det er muligt. De daglige opslag på Facebook er med til at øge jeres chancer for at blive mere synlige og vise klubben frem. Jo mere I vil lægge op, des større ”krav” er der også til at poste noget forskelligt, der fanger forskellige personer.

I kan læse om denne idrætsklub, der øgede kendskabet ved daglige opslag.

Hvad skal man poste om?

Et mindst lige så relevant spørgsmål. Alle kan være enige om, at man lægger vigtige medlemsinformationer på Facebook. Men det bliver aldrig til daglige opslag.

Det er derfor vigtigt at lægge de mere generelle ting på Facebook fra en træning, et løb eller måske en arbejdsdag, hvor man også roser de frivilliges indsats. En løbsdag eller god træning kan også sagtens give anledning til flere billeder eller videoer, som kan spredes ud over flere opslag resten af ugen.

De daglige opslag er med til at vise ”livet” i jeres klub og gør det mere attraktivt at blive en del af. Og vigtigst af alt er det med til at øge kendskabet til jeres klub, hvis I får liv i jeres sociale medier, da I nok næppe for nye besøg på jeres hjemmeside, hvis ingen i lokalområdet ved, at I eksisterer.

I kan læse om denne idrætsklub og deres tilgang til det ”uperfekte” indhold.

I kan også læse DMU’s Guide Til Sociale Medier med masser af tips, tricks og værktøjer til klubben.