Tilbage

Markedsføring af klubben

På denne side finder i guides og skabeloner, der kan hjælpe jer i markedsføringen af jeres klub.

Hvis I har flere ideer til siden her eller ønsker sparring til markedsføringen af jeres, kan I kontakte DMU’s kommunikationskoordinator på lw@dmusport.dk.

Kom i lokalpressen

Lokalpressen er ofte interesseret i at høre fra de lokale sportklubber om både stort og småt.

De lokale redaktioner har ofte travlt og tager derfor gerne imod pressemeddelelser med færdige historier, som de ikke skal bruge for meget tid på at rette til.

Her er det altså en fordel at byde sig til og lægge vægt historier, der portrættere klubben som den lokale stolthed.

Nedenfor finder i skabeloner på pressemeddelelser med forskellige vinkler, som I kan anvende i klubben, når I har en relevant nyhed. Brug gerne lidt tid på at tilpasse skabelonerne til i forhold til indhold og citater, så de passer på jeres klub best muligt.

Medieguide

Medieguide

Skabeloner til pressemeddelelser:

Din klub på sociale medier

Sociale medier har længe været del af medielandskabet, og for foreninger og sportsklubber er den digitale tilstedeværelse blevet et hurtigt og billigt alternativ til at søge i de klassiske medier.

I denne guide kommer der gode råd, tips og tricks samt gratis digitale værktøjer til jeres indsats på sociale medier, så I kan nå længere ud med jeres budskaber.

Guide: Din klub på sociale medier – opdateret januar 2021

Se også info-videoer om klubbens brug af facebook fra DIF her

DMU Prøv Motorsport

Her har børn og unge med interesse for fart, hop, stort fællesskab og masser af sjov mulighed for at prøve kræfter med den tohjulede motorsport.

Læs også om at afholde “det gode arrangement” her

Se website her: www.prøvmotorsport.dk

Nedenfor kan DMU’s klubber, som har tilmeldt sig DMU Prøv Motorsport, finde skabeloner til brug før, under og efter eventen, så vi får så mange drenge og piger ud at prøve motorsport. Har du som klub spørgsmål til materialet eller ønsker du andet materiale, så kontakt venligst DMU’s administration på e-mail: dmu@dmusport.dk.

Plakater:
Prøv Motorsport-klistermærke:
Retningslinjer og tjeckliste:
Velkomstbrev:
Mail- og website-tekst:
Evaluering og opfølgning af Prøv Motorsport:

Artikler