Information om nye MX Old Boys-klasser i 2021

Se her, Old Boys-kørere. Det gælder både jer, som kører MX OB i forvejen, og dig, som leger med tanken om at komme i gang!

I 2021-sæsonen eksperimenterer vi med Old Boys-klasserne og deler dem op, så der bliver flere klasser. Det gør vi for at se, om det kan lokke flere ud at køre. Meningen er, at alle skal kunne se sig selv i en klasse og konkurrere mod andre kørere på nogenlunde samme niveau som én selv. Når 2021 er slut, vil vi evaluere på løbsdeltagelsen i de forskellige klasser og se, om det er et koncept, vi skal fortsætte med fremover.

Til Old Boys-løbene i 2021-sæsonen vil man kunne deltage i følgende klasser:

OB A30+, OB A40+, OB A50+ (DM-klasser)

OB B30+, OB B40+, OB B50+ (DM-klasser)

OB C30+, OB C40+, OB C50+ (Cup-klasser)

Nogle af klasserne vil køre sammen, men alle klasser vil blive præmieret separat, både ved de enkelte afdelinger og for den samlede stilling.

Grundet den særlige måde løbskalenderen er sat sammen på i år, samt forsøget med de nye klasser, vil der ikke være automatisk oprykning fra den endelige stilling i OB C-klasserne til OB B, eller fra OB B-klasserne til OB A.

Der tildeles oprykningspoint i C-klasserne som sædvanligt. Da det med den anderledes løbsstruktur i år kan blive sværere at få indsamlet nok oprykningspoint til oprykning til B, minder vi om, at man altid har mulighed for at søge SK om at få lov at rykke op.

Da de nye OB-klasser er et forsøg til 2021, dispenseres der fra kravene til nummerpladernes farver i Old Boys. Kørerne skal derfor blot bruge de nummerplader, de nu har, i OB-klasserne i 2021.

Vi håber, at det nye tiltag vil få mange Old Boys kørere på banen (banerne) i år, og vi glæder os til, at vi ses derude!