Laver I reklame i sommerferien?

Sommerferien er startet for nogen og den er lige om hjørnet fra andre. Og selvom man måske ikke kan lokke mange nye medlemmer ud i klubben i denne tid, så er det stadig et godt tidspunkt at reklamere for sporten.

Selvom man er ude at rejse eller slapper af derhjemme, så kan det faktisk være et godt tidspunkt at reklamere for sporten og jeres klub. Dagligdagen er lagt på hylden for en stund og børnene skal aktiveres og have opmærksomhed i sommerferien.

Det gør det nemmere at fange folks opmærksomhed på f.eks. Facebook, hvor de også kan bruge mere tid i deres ferie, og gøre dem opmærksom på det fællesskab og de fede aktiviteter, de kan starte til efter sommerferien.

Det kan også være, at I afholder et åbent hus i sommerferien, så de, der holder ferie hjemme i Danmark, har mulighed for at komme ud og opleve et alternativ til forlystelsesparken eller zoologisk have.

Særligt kan man fremhæve det kommende tilbud fra 1. august om halveret pris på medlemskab og licenser, ligesom køb af indslusningslicens fra 1. august gør det muligt for nye medlemmer at købe indslusningslicens igen fra januar næste år.

Så husk gerne at lægge lidt op om jeres klub og jeres aktiviteter i sommerferien og nævn de forskellige tilbud fra 1. august. Så kan det være, at I vil se flere nye glade ansigter i klubben efter sommerferien.