Mikkel Haarup udgår af det indonesiske GP

Foto: Kawasaki

Alle danske øjne var rettet mod Mikkel Haarup, der ved sidste VM-afdeling i MX2-klassen igen kørte sig til en podieplads. Afdelingen i Indonesien blev dog en kort og skuffende affære for danskeren.

Det startede godt for Mikkel Haarup, der i løbet af første heat placerede sig på en fjerdeplads i feltet og jagtede de forreste tre kørere. Desværre overophedede hans maskine og han måtte udgå af heat 1.

Danskeren hev sin anden maskine frem i det andet heat og igen så det lovende ud for Mikkel, da han i løbet af anden omgang allerede jagtede femtepladsen. Desværre opstod der endnu engang maskinproblemer og danskeren måtte udgå.

– Jeg følte, at jeg havde farten til en top-3 placering i denne uge, men vi havde et par udfordringer, f.eks. da en anden kører hoppede ind i mig og beskadigede min fodhviler i går. Jeg følte mig godt tilpas på maskinen hele weekenden, men vi var bare meget uheldige, fortæller Mikkel Haarup efter løbet.

Næste afdeling køres d. 17.juli i Tjekkiet og kan ses live på Discovery+ gratis