Nyt fra SK Enduro marts 2023

Den frivillige Enduro sportskommission afholdt mandag d. 20/03 møde om status på sæsonen og igangværende projekter. Nedenfor kan du læse en kort gennemgang af hovedpunkterne.

Sæsonen er skudt godt i gang med den første breddetræning, og der er planlagt flere i kommende tid. Breddetræningerne har generelt stor tilslutning og kørerne er glade for at komme ud at køre mere.

Dertil arbejdes der på at få flere forskellige aktiviteter i Enduro-kalenderen, så bliver et stort udbud af aktiviteter for 2023.

Oveni vil SK Enduro gerne minde andre interesserede kørere i DMU om, at man kun betaler for sit dyreste licens i DMU. Sagt med andre ord, kan man f.eks. tilkøbe enduro-licensen til 0,00 kr. hvis man allerede har MX eller Trial licens.

Flytning af aktiviteter

Det ligger et større arbejde i at booke de nødvendige militærområder, når disse benyttes til enduroaktiviteter. Det er kort sagt en kabale, der skal gå op.

Derfor flyttes det planlagte Wild West løb i Oksbøll til d. 25/6, hvor det er muligt at leje området. På samme dato var planlagt en breddetræning i Jægerspris, som man nu arbejder på at finde en ny dato til.

Martin Nielsen har dog været i god tæt dialog med personerne omkring udlejning af Jægerspris, som meget gerne vil leje området ud til DMU’s enduro aktiviteter.

Ny Cross Country Serie for 2023

SK Enduro har arbejdet med at etablere en Cross Country serie, hvor MX-kørere har mulighed for at prøve kræfter med enduro.

Der er kommet sponsor indover, der sørger for præmier ved de forskellige afdelinger.

Så man regner med, at der vil være stor interesse for det nye tilbud.

DMCU-samarbejde 2023

Dan Uno har været i dialog med formanden i DMCU mhp. et samarbejde, hvor DMU og DMCU-kørere på egne licenser kan deltage i hinandens enduro aktiviteter.

De sidste detaljer mangler fortsat at komme på plads, men vi melder ud, når aftalen er godkendt.

Du kan læse hele referatet fra seneste SK Enduro møde her

Mød SK Enduro

Sportskommissionen i Enduro består af frivillige, der er valgt af DMU’s Enduro klubber.

Kommissionens arbejde består primært i at tilpasse enduro-reglementet, planlægge hver sæson for alle medlemmer og kørere, samt sikre sportens og klubbernes udvikling i Danmark.