Opdatering på DMU Yamaha Kids Cup

D. 30. juni blev 4. afdeling af årets DMU Yamaha Kids Cup kørt hos Broby Moto Cross Klub.

På en meget varm sommerdag havde værterne, Broby Moto Cross Klub, heldigvis sørget for at kunne nedkøle de hårdt arbejdende unge atleter med både badebassiner og slush ice maskine.

Hjemmebanekørerne fra Broby leverede en imponerende indsats, som på dagen gav en flot 3. plads – men ikke nok med det, det betød også, at Broby Motocross Klub rykkede fra en tidligere 9. plads og helt op på 4. pladsen i den samlede stilling. Noget af et spring, og godt klaret af Broby-kørerne.

Næstflest point på dagen fik Morsø Moto Cross Klub, som dermed cementerede deres 2. plads i den samlede stilling i Kids Cuppen. Også flot kørt af Morsø-kørerne, som selv var værter for 3. afdeling i slutningen af maj.

Motorcykel Clubben Svendborg blev dagens vindere, og det er ikke første gang, at de dygtige unge Svendborg-kørere oplever det. Dermed ligger Svendborg også fortsat allerøverst i tabellen i den samlede Kids Cup-stilling, og de får lov at bevare den position det meste af sommeren over, indtil næste afdeling køres i Høng d. 24. august.

Der skete flere rokeringer i den samlede stilling, efter løbet i Broby – du finder hele den samlede stilling for DMU Yamaha Kids Cup 2019 lige her.