Slutspurt mod dansk VM-medalje

Foto: SportXpress

VM i speedway er halvvejs med kun fem runder tilbage, hvor Leon Madsen er den bedste kandidat til at hente en medalje til Danmark.

Det begyndte at lysne for udsigten til en dansk VM-medalje i speedway, da Leon Madsen tog andenpladsen i en dramatisk finale ved seneste afdeling af SGP.

VM-serien er nu halvvejs med fem runder tilbage, og selvom Bartosz Zmarzlik igen i år virker som en urørlig bejler til guldet, så er chancerne for dansk sølv eller bronze stadig i live.

Næste VM-afdeling køres på lørdag i svenske Målilla, og der er kun ni point mellem Leon Madsens nuværende femteplads op til andenpladsen i den samlede stilling.

Samtidig har Leon tilsyneladende rystet den dårlige sæsonstart af sig og stået på podiet ved de seneste løb i VM- og EM-serien.

Så nu sættes slutspurten ind, og der ikke plads til mange fejl for Leon i kampen om en plads i top-3, hvor han blandet andet skal overhale Jack Holder og Frederik Lindgren, der har haft en meget stabil sæson.

Anders Thomsen og Mikkel Michelsen ligger i øjeblikket side om side på henholdsvis 12.- og 13. pladsen uden de store chancer for en plads i top-5.

Du kan opleve alle afdelinger af SGP på Discovery+ eller på TV på 6’eren (eller af og til Canal 9)

Seneste speedway-nyt: Læs også artiklen “De danske speedwaylandshold får ny storsponsor

Kom med til SGP i Vojens

Oplev både de danske og internationale topkørere i speedway, når VM kommer til Vojens Speedway Center lørdag d. 16. september.

Og fredag d. 15. september skydes speedwayfesten i gang i Vojens, når den sidste og afgørende afdeling af U21 VM (SGP2) afholdes.

Billetter og info kan findes her.