Sportskommission MX er nu klar med løbskalenderen for 2022

Efter en sæson med Coronarelateret opsplitning imellem landsdelene, er løbskalenderen 2022 igen samlet nationalt.

Det er blevet juletid, og låge nr. 24 kan åbnes..

Sportskommissionen har de sidste par uger i bedste julekalenderstil åbnet et par låger for, hvad der kommer til at ske for enkelte klasser næste år. DM A Open – Dame Open – Junior 125 og nu er resten også klar til offentliggørelse.

Der er taget højde for international deltagelse i EMX, ADAC, WomenWMX og i det omfang det har været muligt også WEMX.

Klasserne Dame Open, Junior 125 og Mini 85 Open, QUAD A/B 500 Open får muligheder for at vise sig frem ved DM A Open. Øvrige klasser, Mini B65, Pige Open, Pitbike Open, Sidevogn Open er fordelt ud blandt DM B(MX1/2), OB DM, DMU C Cup osv.

I løbet af januar vil der blive offentliggjort pokalløb og Cups, efterhånden som disse ønsker kommer ind fra klubberne. Få af pokalløbene er allerede påsat, heraf nogle få med et uafklaret ”?”, disse kommer også på plads i januar.

Quad klasserne mangler at få påsat 4 DM-afdelinger, disse er indtil videre vakante, og fremgår endnu ikke af oversigten.

DCC har deres udvalgte klubber og datoer lige på trapperne, DCC offentliggør deres DM afdelinger på deres hjemmesidem når de er klar.

I 2022 vil man opleve, at der til enkelte DM- og DMU C Cup afdelinger kan blive indsat pokalløbsklasser, valget af disse klasser sker i dialog med den enkelte klub der skal afvikle en afdeling.

Når løbene bliver oprettet i DMU’s online løbskalender i begyndelsen af det nye år, vil man kunne søge på sin klasse og få de løb frem, som man kan deltage i. På den måde får man let et overblik over, hvor de forskellige klasser kører med.

Har du spørgsmål til løbskalenderen, er du velkommen til at kontakte DMU.

Se MX løbskalenderen 2022 her.