Thomas Kjer Olsen i god stime

Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing

Thomas Kjer Olsen fortsætter med at præstere ved dette års VM i motocross. Ved sæsonens næstsidste afdeling i Italien sikrede danskeren sig endnu en placering inden for top-10.

Kvalifikationen gav plads til forbedring, efter at Thomas Kjer Olsen måtte nøjes med en 13. plads. Det blev da også til en væsentlig forbedring, da han overbevisende kæmpede sig op en syvendeplads i første heat. Andet heat bød ligeledes på en god start for danskeren, der dog så ud til at kæmpe lidt med banen. Ikke mindst sikrede han sig en tiendeplads og dermed en samlet ottendeplads på dagen.

– Jeg er virkelig tilfreds med, hvordan tingene har udviklet sig for mig, som sæsonen nærmer sig sin afslutning. Jeg ser virkelig gode ting ved min kørsel, og jeg var i stand til at presse fremad fra en 14. plads til en ottendeplads i første heat. Det er ret svært at overhale på banen her, men jeg fik ting til at ske. Jeg endte faktisk på syvendepladsen, da Tim Gajser blev rykket ned i tabellen. Jeg havde en rigtig god start i andet heat, men havde ikke helt samme følelse på maskinen som i første heat. Jeg havde en god fart, men ikke en særlig god fornemmelse på banen, så det var svært at presse fremad. Men samlet otter, den tager jeg gerne og jeg er virkelig tilfreds med endnu et solidt resultat, fortæller Thomas Kjer Olsen.

Sidste afdeling af MXGP køres onsdag d. 10. nov. på samme bane i Italien, hvor Thomas Kjer Olsen i øjeblikket ligger på en tiendeplads i den samlede VM-stilling, kun ét point fra niendepladsen.