DMU Live Social Media

Motocross

  • Følg DMU på Instagram og Twitter: #dmusport

Seneste nyheder

Her kan du læse de seneste nyheder fra Motocross-sporten. Nederst i "Se alle Motocross-nyheder" finder du ældre nyheder. 

MX: Held og uheld i nordjysk vandpantomime – Kaduuz Racing

21.08.2018

Hvor havde vi glædet os til at skulle til Aalborg! Sidst DM slog vejen forbi banen i Dall, var flere af teamets medlemmer nemlig slet ikke født, og der var derfor spænding i luften, da den gule armé sprang af sporvognen op det nordjyske trinbræt.

[mere]

MX: Se eller gense EKS-Brand DM fra Aalborg

21.08.2018

Hele udsendelsen fra årets 4. afdeling af EKS-Brand DM motocross er nu online på DR.dk.

[mere]

MX: Mudrace for alle pengene til DM-A i Aalborg

21.08.2018

EKS-Brand DM-A 4. afdeling blev afviklet på den superfine Dallbane ved Aalborg, og for første gang i 20 år skulle der igen køres DM-A på det flotte baneanlæg. En opgave hele klubben virkelig havde stået sammen om, og det hele var virkelig forberedt til mindste detalje – stor ros til klubben.

[mere]

Vildt mudderræs ved DM motocross i Aalborg

19.08.2018

Regnvejr har også sin Charme, var meldingen fra TV kommentator Kasper Thrane under dagen EKS-Brand DM motocross afdeling i Aalborg, og det fik han i allerhøjeste grad ret i. Med den tiltagende søndagsregn over Nordjylland, blev motocrossbanen også sværere og sværere som dagen skred frem, og det gav...

[mere]

MX: Billeder fra DMU Yamaha Kids Cup i Broby

19.08.2018

Søndag d. 12. august blev 4. afdeling af DMU Yamaha Kids Cup kørt i Broby. Se Hans Vennekildes billeder fra dagen her.

[mere]

MX: Dobbelt A! – Kaduuz Racing

17.08.2018

Det er ved at være noget tid siden, at vi sidst har slået et kækt sving inden om Dall, lige syd for Aalborg. Men efter at have været væk i en lang årrække, er banen nu tilbage på programmet, og det er imod den, at Danmarks bedste crosskarle og koner, i morgen sætter kursen.

[mere]

DM Motocross fra Aalborg live på DR.dk

17.08.2018

Du vil selvfølgelig helst være på pletten i Aalborg på søndag, når fjerde afdeling af DM i motocross rykker ind, for at få alle indtryk, dufte og liflige lyde med, men skulle du være forhindret i at være til stede, så kan du finde alle løjerne live på dette link på søndag.

[mere]

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top