DMU Live Social Media

Motocross

  • Følg DMU på Instagram og Twitter: #dmusport

Seneste nyheder

Her kan du læse de seneste nyheder fra Motocross-sporten. Nederst i "Se alle Motocross-nyheder" finder du ældre nyheder. 

MX: Stor Haarup-succes i Uddevalla

21.08.2017

I weekenden var VM-karavanen kommet til Sverige, Uddevalla. Thomas Kjer Olsen og Nikolaj Larsen stillede op i henholdsvis MX2 og MXGP. Mikkel Haarup kørte sidste EM-afdeling i 125 cc. Og det blev med stor succes.

[mere]

MX: Haarup og Larsen klar til Uddevalla

18.08.2017

I weekenden går turen til Uddevalla hvor tre kørere repræsenterer Danmark i form af Thomas Kjer Olsen, Nikolaj Larsen og Mikkel Haarup. Læs her, hvad Nikolaj Larsen og Mikkel Haarup forventer af weekenden.

[mere]

MX: Kjer Olsen kæmpede i Schweiz

17.08.2017

Thomas Kjer Olsen har taget sin første VM-sæson med storm, og udfordret alle dem der skulle køre om mesterskabet, ligesom han har udfordret alle dem, der måtte have tvivlet på det danske stortalent. I den forgangne weekend skulle TKO så i ilden endnu engang - denne gang i Frauenfeld i Schweiz, hvor...

[mere]

MX: Kids Cup stillingen efter 4. afdeling

15.08.2017

Lørdag den 12. august blev Kids Cuppens 4. afdeling kørt i Børkop. Se den opdaterede stilling her.

[mere]

MX: Gense 4. afd. af PSE-Parts DM Motocross

14.08.2017

Hele udsendelsen fra 4. afdeling af PSE-Parts DM Motocross i Roskilde er nu tilgængelig på DR.dk, så du kan se det når du vil.

[mere]

MX: Dramatik og øget spænding ved DM Motocross i Roskilde

13.08.2017

Årets fjerde og næst-sidste afdeling i PSE-Parts DM Motocross serien blev kørt på Hedelandsbanen ved Roskilde denne søndag, og kørerne sørgede både for dramatik og underholdning for de mange publikummer på dagen, ligesom de også sørgede for øget spænding i kampen om mesterskabet.

[mere]

MX: Se DM Motocross live på DR.dk

11.08.2017

Søndagens PSE-Parts DM Motocross afdeling i Roskilde bliver livestreamet på DR.dk, så du kan følge med via linket herunder, hvis du ikke har mulighed for at være på banen.

[mere]

Banner

Banner

Tilbage til top