DMU Live Social Media

Motocross

  • Følg DMU på Instagram og Twitter: #dmusport

Seneste nyheder

Her kan du læse de seneste nyheder fra Motocross-sporten. Nederst i "Se alle Motocross-nyheder" finder du ældre nyheder. 

MX: Den nye dreng i klassen

26.04.2018

Team East Racing, er det nye store østjyske motocross team, som har har kørere i alle klasser, på alle niveauer og i alle aldre. Weekendens udfordringer byder både på EKS-Brand DM MX i Randers og EM på Korskroen.

[mere]

MX: Stefan Kjer og Emil Larsen infomerer om EMX 65/85cc

25.04.2018

Fredag eftermiddag kl. 17.00 vil Stefan Kjer Olsen og Emil Larsen informere de danske deltagere om EMX 65/85cc i Vestjysk Motocrossklub.

[mere]

MX: Premiere! – Kaduuz Racing

24.04.2018

Kan I dufte det, drenge og piger? Folk, fæ, kræ og kanaljer, kravler frem i lyset og tomler imod Randers, hvor årets første afdeling af DM, nu er under en uge væk! Drømmen om pokaler, high fives og jubel i kassevognen på vej hjem, ligger allerede og rumler i mavesækken, og hos Kaduuz Racing, er...

[mere]

MX: Tidsskema til EMX 65/85cc i Vestjysk Motocrossklub

24.04.2018

Her kan du se tidsskemaet for EMX 65/85cc, som afholdes i Vestjysk Motocrossklub den kommende weekend.

[mere]

MX: Deltagerliste til EKS-Brand DM MX i Randers

24.04.2018

Det er en potent deltagerliste der er til årets første afdeling af EKS-Brand DM motocross i Randers på lørdag.

[mere]

MX: Europas bedste motocrossbørn og -kvinder, åbner sæsonen i Esbjerg

24.04.2018

I den kommende weekend kommer Vestjylland til at genlyde af motorglam, action og adrenalin i topklasse, når Europamesterskaberne i motocross for Damer og Juniorer, indledes på Korskro-banen ved Esbjerg.

[mere]

MX: Motocross DM skydes i gang i Randers

23.04.2018

På lørdag starter DM motocross-sæsonen for landets bedste på en crossmaskine, og 2018 ser ud til at blive et skelsættende år i motocross-sportens superliga, kaldet EKS-Brand DM motocross-serien. Hverken i MX1- eller MX2-klassen er der nogen forsvarende mester, men til gengæld ser startlisterne...

[mere]

Banner

Banner

Tilbage til top