DMU Live Social Media

Motocross

  • Følg DMU på Instagram og Twitter: #dmusport

Seneste nyheder

Her kan du læse de seneste nyheder fra Motocross-sporten. Nederst i "Se alle Motocross-nyheder" finder du ældre nyheder. 

MX: Oplev Freestyleshow sammen med Seven DM Motocross på Nisseringen

17.04.2019

Der er sørget for underholdningen hele dagen igennem på søndag i Næstved. I pauserne mellem MX-heatene afvikler FMXDanmark nemlig Freestyleshow med vilde og spektakulære stunts!

[mere]

MX: Årets første nr. af MOTO er online

15.04.2019

Årets første nummer af MOTO er sendt i trykken, så det ligger klar til, at du kan få det i hånden i Næstved på søndag. Du kan også læse den elektroniske udgave her!

[mere]

MX: DMU Yamaha Kids Cup 2019 - status efter 1. afdeling

11.04.2019

Så er sæsonen slået i gang for de mindste. Haderslev Motor Sport og Skovbybanen lagde i weekenden underlag til årets første afdeling i DMU Yamaha Kids Cup serien med 78 tilmeldte kørere til søndagens løbsafvikling og lige over 50 deltagere til lørdagens DMU ATK-træning.

[mere]

MX: Husk at tilmeldingsfrist 1 til Seven DM Motocross udløber i aften d. d. 11. april

09.04.2019

Første afdeling af Seven DM Motocross nærmer sig, og det gør tilmeldingsfrist 1 også med hastige skridt. Skal dit navn med på startlisten i første nummer af MOTO? Så skal du tilmelde dig senest i aften (torsdag)!

[mere]

EMX65/85: Solid dansk start trods silende regn

09.04.2019

Motorfans fra rundtom i Danmark var mødt op for at heppe på de danske kørere til den første omgang af EMX65/85 i Velke Uherce. Løbsweekenden kom dog ikke uden udfordringer, da kørerne og den ellers flotte bane i Slovakiet skulle modstå det ustadige forårsvejr.

[mere]

MX: Thomas Kjer Olsen holder fast og ligger stadig nr. 1 i VM

08.04.2019

Trentino i Italien dannede rammen om 4. afdeling af VM i Motocross, som blev afviklet i den netop forgangne weekend. Danske Thomas Kjer Olsen kom på hårdt arbejde for at forsvare sin føring i den samlede VM-stilling, men ligger stadig i front med 20 point ned til den samlede nr. 2.

[mere]

MX: Thomas Kjer Olsen bevarer VM-føringen

01.04.2019

I weekenden blev 3. afdeling af VM i Motocross kørt i Valkenswaard i Holland. Som den første dansker nogensinde skulle Thomas Kjer Olsen forsvare sin røde nummerplade, som symboliserer hans føring i VM-seriens MX2-klasse.

[mere]

Banner

Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top