DMU Live Social Media

Motocross

  • Følg DMU på Instagram og Twitter: #dmusport

Seneste nyheder

Her kan du læse de seneste nyheder fra Motocross-sporten. Nederst i "Se alle Motocross-nyheder" finder du ældre nyheder. 

MX: Pengepræmier til pinseløb i Næstved

24.05.2017

Igen i år er der pengepræmier at hente ved pinseløbet, der køres 2. pinsedag på Nisseringen ved Næstved.

[mere]

MX: Sprudlende DM cross i Svendborg

21.05.2017

Årets anden afdeling af PSE-Parts DM Motocross-serien blev denne søndag afviklet på Svenborgbanen, og landets bedste motocross-kørere gav det sydfynske publikum en ordentlig en på opleveren. Der var fuldt hus på drama kontoen, da der både var favorit-styrt, stærke opkørsler og tætte kampe mens...

[mere]

MX: Følg DM fra Svendborg live på DR

19.05.2017

Du kan også følge årets anden afdeling af PSE-Parts DM Motocross live på DR.dk

[mere]

MX: Årets anden udgave af MOTO

16.05.2017

Udgivelserne af MOTO følger PSE-Parts DM motocross-serien, og op til søndagens løb i Svendborg, er det tid til endnu en udgave af MOTO.

[mere]

MX: DM Motocross-kampen forsætter i Svendborg

15.05.2017

Den publikumsvenlige Svendborgbane ligger jord til årets anden afdeling af PSE-Parts DM motocross-serien, hvor landets bedste motocross-kørere kæmper om point til det åbne danske mesterskab. Stillingen er tæt og der er lagt op til en intes kamp om placeringerne i Svendborg den 21. maj.

[mere]

MX: Fejl ved tilmelding til DM i Svendborg

11.05.2017

Der havde desværre sneget sig en fejl ind i DMU løbskalenderen, så tilmeldingen til PSE-Parts DM MX i Svendborg lukkede en dag for tidligt. Frist 1 er derfor nu forlænget.

[mere]

MX: Kjer-pressemeddelelse fra Husqvarna

08.05.2017

Thomas Kjer Olsen vandt i weekenden VM-afdelingen i Letland. Her kan du læse pressemeddelelsen fra Kjer Olsens team, Rockstar Energy Husqvarna Racing (engelsk tekst).

[mere]

Banner

Banner

Tilbage til top