DMU Live Social Media

Motocross

  • Følg DMU på Instagram og Twitter: #dmusport

Seneste nyheder

Her kan du læse de seneste nyheder fra Motocross-sporten. Nederst i "Se alle Motocross-nyheder" finder du ældre nyheder. 

MX: Nyt fra Bastian Bøgh Damm

21.07.2017

Bastian Bøgh Damm har altid været en gut med fart på, og nu ser det ud til, at han efter en skade og et skifte til 250F motorcyklen, er ved at få godt styr på det med at køre i MX2 klassen.

[mere]

MX: Danskere til tops denne weekend i Europa

17.07.2017

Der blev høstet en god portion dansk succes denne weekend, hvor Thomas Kjer Olsen og Mikkel Haarup blev kåret som mestre i Holland, mens Julie Dalgaard blev nordisk mester og de danske deltagere i den tyske ADAC afd. i Tensfeld viste imponerende fart.

[mere]

MX: Sara Andersen europamester

09.07.2017

Efter en suveræn EM sæson kunne den hurtige motocross-pige Sara Andersen lade sig kåre som motocross europamester for kvinder i dag. Fialen blev kørt i Letland, og på trods af et styrt i dagens andet heat, endte den hurtige dansker som suveræn vinder af EM.

[mere]

MX: Thomas Kjer Olsen forlænger kontrakt til 2020

04.07.2017

Husqvarna har netop udsendt en pressemeddelse om, at danmarks bedste motocross-kører, Thomas Kjer Olsen, har forlænget sin kontrakt med fabriks teamet i yderligere tre år.

[mere]

MX: Gode point til Thomas Kjer Olsen i Portugal

03.07.2017

Agueda-banen, lige 100 kilometer syd for Porto, var for første gang siden 2013 tilbage på VM-kalenderen, da den i weekenden var vært for 12. afdeling af VM i motocross. Og det betød endnu en dag på kontoret for danske Thomas Kjer Olsen, der efter et par turbulente afdelinger, kiggede frem imod...

[mere]

MX: Nyt Klubtræner 1-uddannelsesforløb i 2018

03.07.2017

Nu har du mulighed for at komme med på DMU's næste Klubtræner 1-uddannelsesforløb, som starter i januar 2018. Her finder du information om uddannelsens indhold, program, tilmelding og pris.

[mere]

MX: Information om Nordisk Mesterskab i Varberg d. 14.-16. juli

29.06.2017

SVEMO og Varbergs Motorklubb har udsendt information om tilmelding til samt tillægsregler og tidsplan for Nordisk Mesterskab. Læs mere her.

[mere]

Banner

Banner

Tilbage til top