Danmarks Motor Union

Danmarks Motor Union (DMU) er specialforbundet under Danmarks Idræts-Forbund og har siden 1914 organiseret motorcykelsporten i Danmark.

Unikke oplevelser og en sport for alle

Motorsporten er præget af et stærkt fællesskab og venskaber på tværs af landets klubber, og der er noget for enhver smag, om så man er til fart over feltet som i Motocross og Speedway eller man vil lære teknik og balance som i Trial.

Der er altid gode råd at hente klubberne og i DMU har vi et målrettet fokus på at have gode træningsmiljøer. Man kan selvfølgelig altid sætte egne mål for, hvor god man vil være.

Start i DMU

For at køre motorsport i DMU, skal du først meldes ind i en af vores klubber. Derefter skal du have et licens, som indeholder en påkrævet forsikring for at køre motorsport.

Som ny kører i DMU kan du i dit første kalenderår i sporten købe en billigere indslusningslicens til træning og løb i en sportsgren. Og hvis du køber indslusningslicens efter 1. august det indeværende år, så kan du købe indslusningslicens igen for hele det efterfølgende år fra 1. januar.

Få en prøvetur

DMU’s klubber kan tilbyde prøvekørsler på deres baner.

Prøvekørsler i en lokal klub afhænger dog af klubbens baneanlæg og udstyr. Derfor bør man altid kontakte sin lokale klub for at høre nærmere om muligheden for at prøve motorsport.

Find mere info under siderne for de enkelte sportsgrene:

Find din nærmeste klub