DMU Live Social Media

Speedway

  • Følg DMU på Instagram og Twitter: #dmusport

Seneste nyheder

Her kan du læse de seneste nyheder fra Speedway-sporten. Nederst i "Se alle Speedway-nyheder" finder du ældre nyheder.

VM Spøgelse i Den Gyldne Stad

13.06.2019

Den regerende britiske verdensmester Tai Woffinden, er ude efter en skade, og mister lørdagens opgør i den tjekkiske hovedstad. Dermed er Woffindens samlede VM chancer stærkt forringet. I de seneste 15 år har man 9 gange kunnet konstaterer, at den som vinder i Prag, også bliver verdensmester.

[mere]

Dansk bonus i VM kvalifikation

11.06.2019

Pinsens fire kvalifikations-semifinaler var særdeles opløftende for dansk speedway. Niels Kr. Iversen, Kenneth Bjerre, Anders Thomsen og Mikkel Michelsen klarede sig videre til årets Grand Prix Challenge i Kroatien. Lørdag den 24. august køres om tre pladser til VM serien 2020.

[mere]

Den svære toer venter i Slovenien

31.05.2019

Dansk speedway havde en forrygende indledning på årets VM-serie for 14 dage siden i Warszawa. Både Niels Kr. Iversen og Leon Madsen nåede finalen, og Madsen skabte en sensationel sejr. Lørdag aften venter det næste grandprix i den smukke bjergby Krsko.

[mere]

Speedway DM: Ændring i finale line-up

29.05.2019

Grundet et styrt ved lørdagens ECC kvalificeringsløb i Ungarn har Peter Kildemand d. 28.05 meldt ud, at han må aflyse sin deltagelse i DM-finalen i speedway, der køres i Holsted d. 30.05.

[mere]

Finalefelt klar til DM finalen i Holsted, Kr. Himmelfartsdag

24.05.2019

Torsdag aften blev der kørt DM semifinale i Brovst og resultaterne magede det således, at følgende kørere er klar til DM-finalen, som køres om aftenen i Holsted Kr. Himmelfartsdag. Finalefelt: Nicolai Klindt, OutrupFrederik Jakobsen, FjelstedClaus Vissing, Grindsted   Nikolaj Busk...

[mere]

Nyt om Speedway-Live

23.05.2019

Speedway-Live er et uundværligt medie for vores sport og derfor bliver vi alle rigtig ærgerlige, når der opstår problemer. Siden bliver opdateret med resultater af vores frivillige, som gør en kæmpe indsats for at sikre, at systemet virker til de enkelte løb, og hurtigt tager fat i IT-folkene,...

[mere]

Hvem skal køre EM i Vojens

23.05.2019

Lørdag eftermiddag køres der om fem pladser til årets EM serie. Danmark har fire kørere med i ungarske Nagyhalasz, og som en særlig motivation gælder det om at sikre sig en plads, når Vojens Speedway Center fejrer indledningen til en ny æra - med EM seriens 3. afdeling - lørdag den 10. august.

[mere]

Banner

Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top