DMU Live Social Media

Speedway

  • Følg DMU på Instagram og Twitter: #dmusport

Seneste nyheder

Her kan du læse de seneste nyheder fra Speedway-sporten. Nederst i "Se alle Speedway-nyheder" finder du ældre nyheder.

SPW: Hvad laver Speedway-Kids egentlig?

16.01.2019

Speedway-Kids er speedwaysportens rekrutteringsudvalg, der gør en masse for at få nye kørere ind i sporten. Udvalget har lavet en lille artikel om deres arbejde, som du kan læse her.

[mere]

SPW: Speedway-Kids holder JANUAR UDSALG

08.01.2019

Støt Speedway-Kids ved køb af en bronzepakke. Til gengæld kan du kom til foredrag med landstrænerteamet og vinde billetter til Speedway Grand Prix’et i Vojens.

[mere]

Speedwaylandsholdet testes på spansk ø

20.12.2018

Kort efter nytår rejser det danske speedwaylandshold på træningslejr på den kanariske ø Fuerteventura. Det er blot én af de mange aktiviteter som optager landstrænerteamet i vintermånederne, hvor regn og slud hærger de danske speedwaybaner.

[mere]

SPW: Nicki Pedersen tilbage på landsholdet

01.12.2018

Det danske landstrænerteam i speedway har udtaget bruttotrupperne til 2019. Den 41-årige Nicki Pedersen er tilbage i varmen, trods tabet af grandprix status.

[mere]

SPW: Kom til foredrag med landstrænerteamet og støt samtidig Speedway-Kids

29.11.2018

Støt Speedway-Kids i det store arbejde med at rekruttere og fastholde medlemmer i vores fantastiske sport. Læs hvordan du gør her.

[mere]

SPW: Dagsorden til grenmødet i speedway ved årets Klubkonference

18.10.2018

Her kan du finde dagsordenen til grenmødet i speedway, der afholdes i forbindelse med årets Klubkonference den 2.-3. november i Horsens.

[mere]

SPW: Dansk succes ved sæsonafslutningen i Tyskland

15.10.2018

4 danske kørere var til start ved sæsonafslutningen i Dohren. For det første kørtes det traditionelle Tyskland mod resten af verden og desuden var der også en international B-gruppe.

[mere]

Banner

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top