DMU Live Social Media

Speedway

  • Følg DMU på Instagram og Twitter: #dmusport

Seneste nyheder

Her kan du læse de seneste nyheder fra Speedway-sporten. Nederst i "Se alle Speedway-nyheder" finder du ældre nyheder.

SPW: Jepsen Jensen bliver i Slangerup

07.12.2017

De seneste ugers spekulationer om Michael Jepsen Jensens fremtid i den danske liga er nu faldet ud til Slangerups fordel, da han har valgt at blive hos nordsjællænderne.

[mere]

SPW: Der er åbent for tilmelding til Klubtræner 2-uddannelsen gennem DIF

30.11.2017

Nu er der kommet datoer for det næste Klubtræner 2-uddannelsesforløb, som Danmarks Idrætsforbund kører i foråret 2018. Forløbet afholdes i 2605 Brøndby.

[mere]

SPW: Generationsskifte på vej

20.11.2017

Den danske landstræner-trio i speedway har udtaget brutto-trupperne, som i 2018 skal kæmpe om medaljer med Dannebrog på brystet. På senior-landsholdet er tre unge kørere indlemmet til afløsning for kendte og garvede kræfter.

[mere]

SPW: 3-årig aftale om Speedway i Horsens

17.11.2017

AC Horsens, Forum Horsens og FIM Speedway Grand Prix promotor BSI Speedway har indgået en aftale om 3 år med FIM Speedway Grand Prix på CASA Arena i Horsens.

[mere]

SPW: Slutspil Down Under

27.10.2017

Årets verdensmester i speedway bliver kronet lørdag formiddag – dansk tid – når VM serien 2017 lukker og slukker på det store Etihad Stadium i Melbourne. Det er første gang i speedwayhistorien, at der regulært skal findes en senior-verdensmester på samme kontinent, hvor sporten blev opfundet i 1923.

[mere]

SPW: Lille Lasse blev rigtig stor

10.10.2017

Danske Lasse Bjerre blev en af de helt store, da det officielle par mesterskab i Championship (næstbedste britiske række) blev afviklet på Bjerre´s hjemmebane i Sheffield.

[mere]

SPW: Doyle bliver verdensmester på lørdag

05.10.2017

Det vil være skæbnens mest ondsindede og lunefulde kneb, hvis ikke australske Jason Doyle på lørdag aften kan fejre en særdeles fortjent VM titel, og den guldmedalje som han blev snydt for i fjor.

[mere]

Banner

Banner

Tilbage til top