DMU Live Social Media

Speedway

  • Følg DMU på Instagram og Twitter: #dmusport

Seneste nyheder

Her kan du læse de seneste nyheder fra Speedway-sporten. Nederst i "Se alle Speedway-nyheder" finder du ældre nyheder.

SPW: Dagsorden til grenmødet i speedway ved årets Klubkonference

18.10.2018

Her kan du finde dagsordenen til grenmødet i speedway, der afholdes i forbindelse med årets Klubkonference den 2.-3. november i Horsens.

[mere]

SPW: Dansk succes ved sæsonafslutningen i Tyskland

15.10.2018

4 danske kørere var til start ved sæsonafslutningen i Dohren. For det første kørtes det traditionelle Tyskland mod resten af verden og desuden var der også en international B-gruppe.

[mere]

SPW: Kategoriseringer af danske og udenlandske kørere

12.10.2018

Her kan du finde kategoriseringslisterne for 2019

[mere]

SPW: Tai & den tredje triumf

04.10.2018

På lørdag aften skriver Tai Woffinden britisk speedwayhistorie ved at blive nationens første tredobbelte verdensmester. Samtidig byder årets sæsonafslutning, i polske Torun, på drama om bronze, ligesom kampen om top otte – og de berømte fire wildcards - er helt åben.

[mere]

SPW: Teté a Teté i Teterow

20.09.2018

Overskriften lyder som en romantisk fransk spillefilm – ansigt til ansigt - men al fokus op til lørdagens tyske grandprix, vil ligge hos Tai Woffinden og Bartosz Zmarzlik. For med kun fem point i forrige runde, har Woffinden åbnet op for spændingen om årets VM titel.

[mere]

SPW: Broderskab og minder fra Krsko

05.09.2018

Polske Maciej Janowski har offentligt beklaget episoden med danske Nicki Pedersen i Gorzow. Lørdag aften mødes de i slovenske Krsko, hvor Nicki har nogle af sin karrierers bedste minder.

[mere]

SPW: Plads på podiet til Iversen

04.09.2018

For 9. gang blev det traditionelle Night of the Fight løb kørt i Cloppenburg. Arrangørerne havde samlet et fantastisk felt med kørere fra 9 nationer. Løbet blev kørt efter Grand Prix systemet, og Danmark var repræsenteret med 3 kørere.

[mere]

Banner

Banner

Banner

Tilbage til top