DMU Live Social Media

Speedway

  • Følg DMU på Instagram og Twitter: #dmusport

Seneste nyheder

Her kan du læse de seneste nyheder fra Speedway-sporten. Nederst i "Se alle Speedway-nyheder" finder du ældre nyheder.

SPW: U21 Landshold udtaget - fortsætter VM succesen?

22.07.2016

Det danske U21 hold leverede en prægtig overraskelse, da holdet tidligere på sommeren vandt den ene af de to semifinaler foran en af de store forhåndsfavoritter, Australien og kvalificerede sig til VM finalen for U21 landshold.

[mere]

SPW: Klar til speedway fest

21.07.2016

Det danske speedwaylandshold trænede mandag på Vojens Speedway Center og melder sig klar og motiveret til lørdagens vanskelige opgave, hvor Polen, Rusland og Tjekkiet skal besejres, for at indløse billet til årets VM finale i Manchester i næste uge.

[mere]

Vigtig information vedr. turneringen

14.07.2016

Vi har lyttet til jer Vi har i løbet af foråret modtaget en lang række henvendelser fra forældre, klubber og kørere, hvor det er blevet os bekendt, at den turnering vi havde igangsat for 2016 i de to klasser (50cc og 85cc) desværre ikke hænger sammen.

[mere]

SPW: Billeder fra Cardiff

12.07.2016

(C)Sportxpress har været til SGP i Cardiff, og det er der kommet en masse gode billeder ud af. Se dem her!

[mere]

SPW: SWC-billet til speedwayklubformænd og SPW-dommere

11.07.2016

Speedwaydommere og formænd for speedwayklubberne tilbydes en gratis billet til 2016 Monster Energy FIM Speedway World Cup Event 1 i Vojens den 23. juli 2016.

[mere]

SPW: Her er Danmarks VM hold

11.07.2016

Nu er der sat navn på hvilke fem kørere som lørdag den 23. juli skal forsvare de danske farver, når årets Hold VM uge skydes i gang på Vojens Speedway Center, i et brag af en match hvor Danmark tørner sammen mod Polen, Rusland og Tjekket.

[mere]

SPW: Spænding om hold VM-trup

07.07.2016

Den kommende weekend kan blive ganske nervepirrende for otte af landets førende speedwaystjerner. For fire af kørerne kan sætte kursen mod åbningen af årets Hold VM i Vojens den 23. juli, mens de fire fravalgte kan holde en sommerpause. Truppen udtages snart.

[mere]

Banner

Banner

Tilbage til top