DMU Live Social Media

Speedway

  • Følg DMU på Instagram og Twitter: #dmusport

Seneste nyheder

Her kan du læse de seneste nyheder fra Speedway-sporten. Nederst i "Se alle Speedway-nyheder" finder du ældre nyheder.

SPW: Hancock verdensmester - PUK med i SGP 2017

24.10.2016

Det blev en dramatisk sidste VM-afdeling i Melbourne i weekenden. Amerikaneren Greg Hancock vandt for fjerde gang i karrieren VM-titlen, og så fuldendte Niels-Kristian Iversen sin flotte stime i de sidste afdelinger og kørte sig ind i VM-serien i 2017.

[mere]

SPW: Greg den 4.

19.10.2016

Den amerikanske legende, Greg Hancock, mangler kun tre point for at kunne krones som verdensmester for 4. gang. Dermed kommer Greg Hancock på niveau med Barry Briggs og Hans Nielsen og samtidig vinder han USA´s 25. VM-medalje i speedway historien.

[mere]

SPW: Succesfuld sæsonafslutning

19.10.2016

Tyskland mødte i weekenden "Resten af verden" i sæsonens afslutningsløb i Dohren. Og det blev med stor succes for de danske kørere.

[mere]

SPW: Billeder fra Elite League Riders Championship

10.10.2016

(C)Sportxpress har været en tur i England til ELRC, Elite League Riders' Championship. Her deltog blandt andre Niels-Kristian Iversen. Se billeder fra løbet her.

[mere]

SPW: USA vs. Verden

10.10.2016

USA mod resten af Verden er efterhånden blevet et af de helt store løb ”over there” og også dette års opgør i Auburn blev en meget tæt affære. Læs Erik Buch Petersens World Speedway News her.

[mere]

SPW: Se de fantastiske billeder fra PUK's triumf

04.10.2016

I weekenden leverede Niels-Kristian Iversen sæsonens højdepunkt, da han vandt VM-afdelingen i Polen - og dermed bragte sig nærmere den vigtige top 8-placering. Se billeder fra løbet her.

[mere]

SPW: Australier vinder U21 VM

03.10.2016

Tredje og sidste U21 VM-afdeling blev kørt i Gdansk i weekenden, og selv om det blev til russisk sejr på dagen, var det alligevel australieren Max Fricke, der endte øverst i den samlede stilling – og dermed kan kalde sig ny U21-verdensmester. Danske Patrick Hansen var uheldig i finalen.

[mere]

Banner

Banner

Tilbage til top