DMU Live Social Media

Road Racing

  • Følg DMU på Instagram og Twitter: #dmusport

Seneste nyheder

Her kan du læse de seneste nyheder fra Road Racing-sporten. Nederst i "Se alle Road Racing-nyheder" finder du ældre nyheder.

RR: AMK deltog i Munkebjerg Hillclimb

17.08.2017

Søndag den 13. august var AMK road racing med til Munkebjerg Hillclimb i Vejle. For første gang i Munkebjerg Hillclimbs historie var de historiske motorcykler repræsenteret. Ligeledes er det første gang i nyere tid, der køres Hillclimb i Danmark på motorcykler.

[mere]

RR: Pay-as-you-go-model for Mini

16.08.2017

SK RR indfører en ny model for Mini RR, hvor Mini-kørere kan erhverve licens på en mere fleksibel og billig måde. Fremover vil der være to muligheder for erhvervelse af Mini RR-licens, hvor du kun betaler, for hvad du kører. Vi kalder det en pay-as-you-go-model.

[mere]

RR: Motorcyklerne var igen repræsenteret ved Copenhagen Historic Grand Prix (CHGP 2017)

07.08.2017

I løbet af weekenden blev det til 4 opvisningsløb, hvor der var mulighed for at opleve både gamle og nyere motorcykler på banen sammen.

[mere]

RR: Jespersen fortsætter med at imponere

25.07.2017

Simon Jespersen kører denne sæson med i FIM’s European Talent Cup, og det unge talent fortsætter sidste sæsons imponerende takter. Jespersen ligger nu samlet nr. 2 i serien med 21 point op til den førende, Manuel González fra Spanien.

[mere]

Banner

Banner

Tilbage til top